massage spapaket & kurer bad inpackningar ångbastu tei

       åter till startsidan


Kroppspeeling 25 min 325 kr
Ökar cirkulationen och avlägsnar döda hudceller. Huden blir mjuk och förberedd för annan behandling. Utmärkt behandling innan solsemestern.
Välj mellan:
Kräuter/ört body scrub-mild
Ungersk bodyscrub-medel
Turkisk bodyscrub-stark

HOT STONE massage 45 min 550 kr
Njut av en avkopplande och rogivande massage med varma stenar.

Lavendel dream 80 min 950 kr
Slappna av och dröm dig bort till lavendelfält under den provencalska solen. Låt dina sinnen omslutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av den lugnande och balanserande kraften i den här upplyftande och föryngrande spa-upplevelsen. Behandlingen börjar med mineraler kombinerat med lavendel i en stärkande helkroppsskrubb. Finn sedan näring och avkoppling i en varm helkroppsinpackning. Efter det masseras kroppen med Lavendel bodyspray. En hårbottenmassage ingår, och utförs med varm lavendelolja för den som vill. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en akupressur där helande stenar renar din kropp och skapar balans mellan sinnen.

Aromamassage 55 min 550 kr
Lugn, mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage, som tillsammans med eteriska oljor hjälper din kropp att slappna av. En skön massage i friskvårdande syfte som mjukar upp och släpper på lättare muskelspänningar.

Aromamassage 25/55 min 325/550:- kr
Lugn, mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage, som tillsammans med eteriska oljor hjälper din kropp att slappna av. En skön massage i friskvårdande syfte som mjukar upp och släpper på lättare muskelspänningar.

SVENSK KLASSISK massage 25 min 325 kr
Unna dig en behandling där kroppens muskler mjukas upp. Detta ger ökad blodcirkulation vilket kan leda till minskad smärta och större rörelseförmåga.

svensk klassisk massage 55 min 550 kr
En behandling där man går igenom hela kroppen. En härlig och avkopplande stund!

Spikmatta massage 45 min 550 kr
En stund på Shakti spikmatta mjukar upp dina muskler så att terapeuten kommer på djupet med massage.

Samezen stenmassage 80 min 950 kr

En SPA-upplevelse där gammal och modern kultur möts. Samerna har använt björkolja, botestenar och jojk i tusentals år för att ge skydd åt kropp och själ. Behandlingen börjar med en kamomill-peeling som följs av ett rogivande örtbad. Därefter masseras både ansikte och kropp med varma mineralstenar.

Samtliga priser ovan gäller vardagar (mån-fre) 100 kr i tillägg övriga dagar.

Välkommen att boka på 0411-144 11


Rosenhills Fotvård & Spasalong - Horsagatan 2 - 271 51 Ystad - (0411-144 11 - mejl: info@rosenhillsspa.se