massage & spakurer  ångbastu tei

       åter till startsidan


Kroppspeeling 55 min
Ökar cirkulationen och avlägsnar döda hudceller. Huden blir mjuk och förberedd för annan behandling. Avslutas med en mjuk avslappnande aromoljemassage. Utmärkt behandling innan solsemestern.


HOT STONE massage 55 min
Njut av en avkopplande och rogivande massage med varma lavastenar och aromaoljor. Massagen är blandad med händer och varma lavastenar och dofter från oljorna ger en total avkoppling. En behandling som ökar blod-lymfcirkulationen och är mycket djupgående. Den har en lugnande och stressreducerande effekt, samtidigt som det ger ny kraft och energi.

Lavendel dream 80 min 
Slappna av och dröm dig bort till lavendelfält under den provencalska solen. Låt dina sinnen omslutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av den lugnande och balanserande kraften i den här upplyftande och föryngrande spa-upplevelsen. Behandlingen börjar med mineraler kombinerat med lavendel i en stärkande helkroppsskrubb. Finn sedan näring och avkoppling i en varm helkroppsinpackning. Efter det masseras kroppen med Lavendel bodyspray. En hårbottenmassage ingår, och utförs med varm lavendelolja för den som vill. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en akupressur där helande stenar renar din kropp och skapar balans mellan sinnen.

Aromamassage 25/55 min
Lugn, mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage, som tillsammans med eteriska oljor hjälper dina muskler att slappna av. En skön massage i friskvårdande syfte som mjukar upp och släpper på lättare muskelspänningar.


Samezen stenmassage 80 min

En SPA-upplevelse där gammal och modern kultur möts. Samerna har använt björkolja, botestenar och jojk i tusentals år för att ge skydd åt kropp och själ. Behandlingen börjar med en kamomill-peeling som följs av ett rogivande örtbad. Därefter masseras både ansikte och kropp med varma mineralstenar.

Aromainpackning 75 min
Med väldoftande eteriska oljor som påverkar dina sinnen ger behandlingen en lugnande och avslappnande effekt. Välj mellan rogivande, uppiggande eller utrensande aromaolja som blandas med en mineralrik kräm. Först får du en mild kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller. Under tiden krämen verkar får du en fuktgivande och svalkande ansiktsmask med jasmin, även en avstressande ansiktsmassage ges.

 

OBS! Spabehandlingar ges ej vid:
högt blodtryck, feber, cancer, epilepsi, blodpropp, hjärtproblem,
graviditet innan månad fyra, smittsamma hudåkommor,
akuta inflammationer samt om du tar antibiotika eller penicillin.
Bad med tång eller alginpackning rekommenderas ej vid sköldkörtelproblem.
Rådfråga gärna din terapeut, om du är osäker!

Priser på de olika behandlingarna hittar du när du bokar tid via nätet på nedanstående länk!

Välkommen att boka på 0411-144 11  


Rosenhills Fotvård & Spasalong - Horsagatan 2 - 271 51 Ystad - (0411-144 11 - mejl: info@rosenhillsspa.se